Τσιτσιρίγκος: Να συνεχιστεί η πίεση για να μην περάσει η αναδιάρθρωση

Ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Χρήστος Τσιτσιρίγκος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» αναφέρθηκε, από την πλευρά του, στην αναδιάρθρωση που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση και καλεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού να πιέσει τους πολιτικούς του νομού να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να μην περάσει η αναδιάρθρωση από την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΦΟΒ:
«Κατά πάσα πιθανότητα, η αναδιάρθρωση, αυτή που θέλουν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, θα περάσει. Μας δίνεται, ωστόσο μια ευκαιρία, μέχρι να περάσει η τροπολογία, που πιστεύω πως αυτό θα είναι μετά τις δημοτικές εκλογές, να αντιδράσουμε. Γιατί θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση η ψήφιση της τροπολογίας. Θέλουν να μας κοιμίσουν και να μας δώσουν ψεύτικες προσδοκίες.
Κάνω έκκληση στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, να ασκήσει δεύτερο κύμα πίεσης, στους πολιτικούς και στους βουλευτές, προκειμένου να σώσουμε την παρτίδα. Είναι κρίμα, βρώμικο, άδικο και κατάπτυστο, ο Ολυμπιακός Βόλου από την Γ’ Εθνική να έχει κερδίσει την άνοδο και να παίξει και τη νέα χρονιά στην τρίτη κατηγορία.
Απευθύνομαι στους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Να πάνε στην Αθήνα, να πιάσουν τον Βασιλειάδη και να του πουν, πως με την απόφασή του αυτή τους διαλύει την πολιτική τους καριέρα, με την άδικη αναδιάρθρωση, που επιχειρεί να περάσει.
Πριν ψηφιστεί η τροπολογία στη Βουλή θα πρέπει να πολεμήσουν για να μην περάσει η αναδιάρθρωση από την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Να δείξουν οι πολιτικοί της Μαγνησίας, πως πάνω απ’ όλα αγαπούν τον Βόλο και τον κόσμο που τους στήριξε και τους ανέδειξε.
Πρέπει να γίνουν κινήσεις και να μην περιμένουμε το μοιραίο. Αυτό που θέλουμε είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, από τη στιγμή που στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική, να ανέβει κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις