“Ηρακλής: Ραντεβού στο Βόλο με στόχο τον… ΑΦΜ”

Συνέχεια στα σενάρια περί πώλησης του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος, παρά την ανακοίνωση διάψευσης από την πλευρά των κυανέρυθρων, δίνει δημοσίευμα του sportime.gr.

Το δημοσίευμα:

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε σενάριο για πώληση του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου και ο Ηρακλής αναφερόταν ως ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

Για επικοινωνιακούς λόγους η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει την ιστορία.

Απλά είχε επισημάνει ότι: «αν υπάρξει εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό θα ενημερώσει πρώτα την οικογένεια της ομάδας…».

Από την ΠΑΕ Ηρακλής ουδέποτε υπήρξε επίσημη τοποθέτηση, αφού το ζήτημα είναι 100% υπαρκτό και ο Τομ Παπαδόπουλος έχει πειστεί να ασχοληθεί ενδελεχώς.

Ο μεγαλομέτοχος του «γηραιού» μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν το κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει ένα τέτοιο «deal», από νομικής πλευράς.

Ηρακλής με «καθαρό» ΑΦΜ

Η διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική απόκτησης νέου ΑΦΜ, το οποίο προφανώς και είναι «καθαρό».

Και θα επιτρέψει στον Ηρακλή να αγωνιστεί ξανά στη Super League δίχως τα αβάστακτα οικονομικά χρέη.

Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να γίνει άμεσα ραντεβού με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΝΠΣ Βόλου, προκειμένου οι συζητήσεις να γίνουν πιο σοβαρές και με μεγαλύτερη πειστικότητα.

Ο Ηρακλής επιθυμεί να αποκτήσει τον ΑΦΜ του συλλόγου της Μαγνησίας, αν και εφόσων βρεθούν λύσεις σε φοροτεχνικά ζητήματα και νομικά θέματα.

Οι πληροφορίες λένε, πως ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στους όρους της αγοραπωλησίας, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις