Νικολιάς: Χρωστάμε την άνοδο στον κόσμο

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς είναι από τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Έχοντας μόλις ένα παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2012-13, θέλει να επαναλάβει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία ως παίκτης της βολιώτικης ομάδας. Αυτό τόνισε…

…ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα “Θεσσαλία” Αναλυτικά:
Για το αν φέτος ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει ότι δεν πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή την άνοδο: «Πιστεύω ότι με την όρεξη που δείχνουν όλα τα παιδιά στις προπονήσεις, με τις πολύ καλές προσθήκες κατά τη μεταγραφική περίοδο, αλλά και με τους παίκτες που παρέμειναν ότι φέτος θα τα καταφέρουμε. Ως ομάδα έχουμε μεγάλη ποιότητα. Είναι η τέταρτη σερί χρονιά που θα διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την αλλαγή κατηγορίας».
Για το αν θεωρεί πιο ισχυρό τον φετινό Ολυμπιακό σε σχέση με πέρυσι με τις μεταγραφές που έχουν γίνει: «Από την πλευρά της διοίκησης έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις. Στην ομάδα έχουν έλθει πολύ καλοί και έμπειροι παίκτες που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό την ομάδα. Οπότε, μπορούμε όντως να πούμε ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός σε σχέση με τον περσινό».
Για το αν του αρκεί να παίξει με την ομάδα του Βόλου στη Σούπερ Λιγκ ή θέλει να βρεθεί σε μεγαλύτερο σύλλογο: «Προσωπικά εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να ακούω τις οδηγίες των προπονητών μου και να βελτιώνομαι μέσω των προπονήσεων, ώστε και στους επίσημους αγώνες να μπορώ να προσφέρω σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα. Από κει και πέρα μακάρι να παίξω στη Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ούτως ή άλλως είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».
Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Football League το οποίο θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο: «Νομίζω πως είναι περισσότερο δίκαιο για όλους το να υπάρχει ένας όμιλος. Παράλληλα θα είναι ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα διότι θα είναι μαζεμένες όλες οι καλές ομάδες. Όποιος, λοιπόν, έχει μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερες δυνάμεις θα είναι αυτός που θα καταφέρει να ανέλθει στη Σούπερ Λιγκ»
Για τις εντυπώσεις του από την φετινή προετοιμασία: «Υπάρχει από όλους μας πολλή όρεξη για δουλειά. Τόσο από το προπονητικό τιμ, όσο και από τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι αυτή η δουλειά θα φανεί στο γήπεδο και θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού κάθε χρόνο είναι μαζί μας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό μας. Θεωρώ ότι του χρωστάμε την άνοδο. Ελπίζω στο τέλος της περιόδου να τον κάνουμε υπερήφανο».