Γ’ Εθνική (μπαράζ ανόδου): Προβάδισμα ανόδου με buzzer beater για Διαγόρα

Χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Καλαμάτας… Το συγκρότημα του Πέτρου Ρουτζιέρη ήταν αυτό που έπειτα αναγνωριστικό εξάλεπτο, στο 7΄ είχε την πρώτη του καλή φάση στο ματς, με το σουτ του Γλυνού να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Κασσωτάκη. Οι Ροδίτες ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, στα πρώτα 25΄ του αγώνα εν αντιθέσεις με τους Μεσσήνιους, οι οποίοι είχαν δώσει χώρο και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Σικαλιά.

Στο 22΄ οι παίκτες του «γηραιού» διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Αντωνιάδη, ο διαιτητής Μαλούτας όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Με το πέρας της ώρας ο Διαγόρας ενέτεινε την πίεση του, προκειμένου να φτάσει στο γκολ, χωρίς όμως οι προσπάθειες του να έχουν στεφθεί από επιτυχία. Από το 30΄ κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρξει κάποια άλλη καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Στο 41΄ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Χατζησάββα από τον Μπίζο, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο και πιο συγεκριμένα στο 53΄ η Καλαμάτα είχε την πρώτη της καλή φάση στο παιχνίδι, με το σουτ του Πινδώνη να καταλήγει άουτ. Η απάντηση από πλευράς Δωδεκανήσιων ήρθε στο 59΄ με την εκτέλεση φάουλ του Μπαξεβάνου να περνά λίγο δίπλα από το δοκάρι του τέρματος του Κασσωτάκη.

Με το πέρας της ώρας οι «κυανέρυθροι» αύξησαν την πίεση τους προκειμένου να φτάσουν στο «χρυσό» γκολ που θα τους έδινε την νίκη, χωρίς όμως να τα έχουν καταφέρει. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο χωρίε τέρματα, ο Ντουαλά στο 92΄ με κεφαλιά ήταν αυτός που έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Μπαξεβάνου (83’ Μεντί), Δήμας, Πινιώτης (66’ Ντουαλά), Γλυνός (78’ Μπουρλάκης), Γεωργίου, Χατζησάββας (70’ λ.τ. Καρπαθάκης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τάμπας (84 Τσόπελας), Φουάσης, Μπίζος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Γιόνδης (75’ Μάρκοβιτς), Πέριτς (89’ Βοσκόπουλος), Λαθύρης (48’ Μίγκας).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις