Από… βδομάδα η ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση

Αναβολή για την προσεχή Δευτέρα (13/5) πήρε η ψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Όπως είχε γίνει γνωστό την περασμένη Δευτέρα, η τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κι επρόκειτο να ψηφιστεί τις προσεχείς ημέρες.

«Η τροπολογία για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εντάχθηκε στο σχέδιο νόμου: «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης – Κατασκευής – Χρηματοδότησης – Λειτουργίας – Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που έχει εισαχθεί για συζήτηση στις Επιτροπές στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΓΓΑ.

Το σχετικό νομοσχέδιο μπορεί να πέρασε από την επιτροπή της Βουλής, ωστόσο η εισαγωγή του στην ολομέλεια θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (13/5) λόγω της τριήμερης συζήτησης, οπότε κι αναμένεται να ψηφιστεί -και- η περίφημη τροπολογία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις