Στην… επίθεση ο Κάλας!

Μπορεί να χρεώνεται τόσο την αγωνιστική αποτυχία του Άρη, όσο και το γεγονός ότι μετά από 100 μέρες δεν κατάφερε να διασφαλίσει τα συμφέροντα των κίτρινων και να πετύχει ακόμη την δικαίωση στο θέμα της ανόδου από την «πόρτα» των μπαράζ, αλλά όπως φαίνεται η οικογένεια Καλαϊτζίδη είναι αποφασισμένη να περάσει στην… επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το στενό περιβάλλον της, ο Άλεξ Κάλας είναι διατεθειμένος να ζητήσει – επικοινωνώντας ο ίδιος από τις ΗΠΑ με τον ΑΣ Άρης- ώστε να αναβληθεί για τις 26 Αυγούστου τη γενική συνέλευση, η οποία έχει οριστεί σήμερα, ελπίζοντας ότι θα έχει «καλά νέα» από την ΕΠΟ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την πλευρά Κάλας, ουσιαστικά απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του συλλόγου, επικαλούμενος το (ή τα…) μεταξύ τους μνημόνιο (-α) με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Ο ίδιος άλλωστε, δήλωσε στα ερτζιανά ότι έχει βάλει συγκεκριμένο ποσό χρημάτων, το οποίο προφανώς θα αξιώσει ως… επιβράβευση του αγωνιστικού και διοικητικού φιάσκου που βιώνει ο σύλλογος εδώ και μερικούς μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερασιτέχνης έχει προχωρήσει σε άρση της συνεργασίας με τον Κάλας, προκηρύσσοντας για σήμερα γενική συνέλευση (7μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

pressaris.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις