Ποντίκης: «Όλος ο κόσμος θέλει το σενάριο του… Βόλου»

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού σωματείου του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης, μίλησε για τα σενάρια αλλαγής ΑΦΜ και για τις κινήσεις που ετοιμάζει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ενώ πρόσθεσε πως ο Τομ Παπαδόπουλος έχει δεθεί με τον Γηραιό και θέλει να βοηθήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πιο σενάριο βλέπει πιο πιθανό και ρεαλιστικό: «Όλος ο κόσμος θέλει το σενάριο του… Βόλου. Για να παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ. Είναι λογικό, εμείς, αλλά και ο κόσμος έχει κουραστεί και ταλαιπωρηθεί, από συνεχόμενες πτώσεις και αποφάσεις υποβιβασμών. Εφαρμόζονται μόνο στον Ηρακλή οι αποφάσεις και όλα αλλάζουν όταν αφορούν τον Ηρακλή. Εκ των υστέρων έρχεται δικαίωση, όπως το δικαστήριο του 2011 όταν πέσαμε. Μας δικαίωσε, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Το μόνιμο θύμα είναι ο Ηρακλής, οπότε και εμείς πρέπει να αντιδράσουμε ανάλογα».

Για το ποιος θα πάρει τις αποφάσεις: «Προφανώς η απόφαση θα παρθεί από όλη την οικογένεια του Ηρακλή. Όλοι μαζί, και ο κόσμος, θα ερωτηθούμε. Όχι μόνο ο Τομ Παπαδόπουλος. Είναι μια σημαντική απόφαση, δεν θα την πάρει ένα άτομο».

Για τις συνθήκες ενδεχόμενης απόκτησης του ΑΦΜ του Βόλου (ο οποίος διαψεύδει κάθε ενδεχόμενη συζήτηση): «Θα αλλάξει έδρα και ΑΦΜ. Θα είναι Ηρακλής και όχι ομάδα του Βόλου. Αν συμφωνήσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, προφανώς θα ανήκει στον κ. Παπαδόπουλο και προφανώς κάποιους ακόμα, που ίσως είναι μαζί του».

Για τη συνάντηση του Ιδρυτικού Σωματείου με τον Τομ Παπαδόπουλο:«Ήταν μόνο εκείνος, όχι ο κ. Θεοδωρίδης. Έδειξε οτι έχει όρεξη, αγάπησε τον Ηρακλή. Έχει διάθεση να βοηθήσει την ομάδα και όχι να τα παρατήσει. Θέλει να συνεχίσει, αυτή την εντύπωση έδωσε σε εμάς».

Για το αν υπάρχουν νομικά κωλύματα, επειδή ο ΝΠΣ Βόλος ήταν… Πύδνα Κίτρους πριν μια διετία: «Πάμε σε επιμέρους θέματα. Άπτονται ίσως της νομικής υπηρεσίας. Δεν έπεσε κάτι τέτοιο στο τραπέζι, δε ξέρουμε κάτι και δε συζητήθηκε. Προσωπικά δε γνωρίζω κάτι. Αν είναι να γίνει, θα μάθουμε λεπτομέρειες».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Σκέτο αισιόδοξος όχι, συγκρατημένα αισιόδοξος θα το έλεγα. Θέλουμε την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή. Γι’ αυτό είπα θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Δεν θα πάρει απόφαση ένα άτομο ή ένας φορέας».

Για το αν υπάρχει κάτι στα… σκαριά, για την απόκτηση άλλου ΑΦΜ: «Δεν ξέρω κάτι. Μέσω του Τύπου διάβασα για την Τρίγλια, αλλά δεν είχαμε ενημέρωση».

Για το αν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για εξελίξεις: «Οχι, δεν υπάρχει προθεσμία. Φαντάζομαι σύντομα, μέσα στο μήνα πρέπει να πάρουμε απόφαση. Να έχουμε εξελίξεις, χωρίς να πάει αργά. Δε συμφέρει κανέναν να χαθεί το καλοκαίρι».

Πηγή: Arena FM 89,4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις