Ηρακλής: «Δεν υπήρξε συζήτηση με τη διοίκηση του Βόλου»

Η ΠΑΕ Ηρακλής διαψεύδει τα σενάρια που έκαναν λόγο πως η διοίκησης της ομάδας είχε συνάντηση με αυτή του Βόλου, με σκοπό την εξαγορά του ΑΦΜ.

Βέβαια, στην ανακοίνωση δεν διαψεύδεται το σενάριο περί ενδιαφέροντος αγοράς του ΑΦΜ του Βόλου αλλά το γεγονός πως δεν υπήρξε συνάντηση, ενώ στο τέλος της υποστηρίζει πως η διοίκηση θα κάνει ότι πρέπει αναφορικά με την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλος, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδος ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναφέρεται σε συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ (Αθανασίου) Παπαδόπουλου και της πλευράς του Ν.Π.Σ. Βόλος στο παρελθόν.
Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και να ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον.