Παρελθόν από τη Νίκη, Μπλούχος και Γιουβανέλλης

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη, 25/8) τη διακοπή της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Μπλούχο και Δημήτρη Γιουβανέλλη. Στην πρώτη της ανακοίνωση η «κυανόλευκη» ομάδα αναφέρει ότι ο Μπλούχος απείχε χωρίς λόγο τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες από τις προπονήσεις, ενώ στη δεύτερη ευχαριστεί τον Γιουβανέλλη για την παρουσία του και του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις από την επίσημη σελίδα της Νίκης Βόλου:

Η ανακοίνωση της Νίκης για το Χρήστο Μπλούχο: «Ανακοινώνεται η διακοπή συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπλούχο, καθώς απείχε αδικαιολόγητα τις τελευταίες (15) ημέρες από τις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας, χωρίς να ενημερώσει το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση της ομάδας».

Η ανακοίνωση της Νίκης για τον Δημήτρη Γιουβανέλλη: «Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γιουβανέλλη. Η Διοίκηση και το Τεχνικό επιτελείο τον ευχαριστεί για την έως σήμερα παρουσία του στην ομάδα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις