Σενάρια για Βαλμπουενά, Σκρτελ και Ολυμπιακό Πειραιώς

H φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό χωρίς κάποιο τρόπαιο, αλλά με την αίσθηση ότι κάτι καλό “χτίζεται”, καθώς η ομάδα απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και είχε τα φόντα να επιστρέψει στην κορυφή.

Ό,τι δεν κατάφερε φέτος, θέλει να το πετύχει την επόμενη σεζόν, εκθρονίζοντας τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος κυριάρχησε φέτος και θα προσπαθήσει να το επαναλάβει και του χρόνου. Για το λόγο αυτό, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με παίκτες αξίας, που θα κάνουν την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πέρα από τις περιπτώσεις των Ζερεμί Ματιέ, Ροντρίγκο Μολέντο και Μάρκους Μπεργκ, που φανερώνουν τη διάθεση του Ολυμπιακού να προσθέσει εμπειρία και προσωπικότητα στο ρόστερ του, δυο ακόμη παίκτες ακούγονται πολύ έντονα από την Τουρκία και μάλιστα αμφότεροι αγωνίζονται στη Φενέρμπαχτσε.

Ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει τις περιπτώσεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού, Ματιέ Βαλμπουενά και αυτή του Σλοβάκου αμυντικού, Μάρτιν Σκρτελ. Μάλιστα, τα γειτονικά Μέσα τονίζουν πως στο Λιμάνι παλεύουν να αποκτήσουν “πακέτο” τους δυο πολύπειρους ποδοσφαιριστές, αν και μόνο εύκολες υποθέσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Το “sporx.com” αναφέρει πως οι Πειραώτες εξετάζουν την περίπτωση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού. Μάρτιν Σκρτελ και πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την τουρκική ομάδα. Ο διεθνής στόπερ με πολυετή θητεία στη Λίβερπουλ, φέτος μέτρησε 38 εμφανίσεις και ένα γκολ με τη Φενέρμπαχτσε και τ’ όνομα του έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως και ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή πάντως, η εφημερίδα “Takvim” υποστηρίζει ότι η Φενέρ επιχειρεί ρελάνς στην υπόθεση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, προσφέροντας 3,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Βαλμπουενά φέτος είχε 29 συμμετοχές, με 4 γκολ και 3 ασίστ και φέρεται να αρνήθηκε νέο διετές συμβόλαιο από τους Τούρκους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις