Στη Football League ο Ιωνικός

Οι «μπλε» νίκησαν 2-0 τον Αιολικό στο δεύτερο μπαράζ ανόδου

Η Νίκαια γιορτάζει… Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ιωνικός ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Αιολικού την Κυριακή (12/5), στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα μπαράζ ανόδου.

Με προίκα το 2-2 του πρώτου ματς στη Μυτιλήνη, η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και έχοντας και τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου της έφτασε στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία από το ξεκίνημα και στο 16’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ χάρις στο αυτογκόλ του Μπούζουρα. Μάλιστα, στο 33’ «αγγιξαν» και το 2-0, με την βολίδα του Γκοτσούλια να σταματά στο δοκάρι. Τελικά, αυτό ήρθε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Κουϊρουκίδης με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Μυτιληνιοί προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να πετύχουν γκολ ωστόσο οι «μπλε» αμύνονταν υποδειγματικά. Πάντως, στο 71’ είχαν μία καλή στιγμή με το διαγώνιο σουτ του Τζόρνταν το οποίο εξουδετέρωσε ο Κουρεπίνης διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Kουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Ατματζίδης, Πογοσιάν, Καρέλης, Κουϊρουκίδης, Καλλέργης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Κουμπάς, Μπούζουρας, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσομπανέλης, Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τζόρνταν, Λαμπράκης.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις