Παρακολούθησαν τη Μπαρτσελόνα Β’ οι Χουάν Φεράντο και Αλέκος Βοσνιάδης!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρία παιχνίδια στην Ισπανία. Ο Έλληνας προπονητής ταξίδεψε στην Ισπανία τις προηγούμενες ημέρες, παρακολουθώντας ποδοσφαιριστές με τον Χουάν Φεράντο του ΝΠΣ Βόλος και τον Ρήγα Στύλο. Μάλιστα και οι τρεις είδαν τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Segunda Division B, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα Β-Χέρκουλες που έληξε με σκορ 0-2.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο, ο Βοσνιάδης, βρέθηκε στο ματς για το πρωτάθλημα της Segunda Division ανάμεσα σε Ταραγόνα-Μαγιόρκα που έληξε με σκορ 2-1. ουσιαστικά, αυτά ήταν τα δύο παιχνίδια στα οποία εστίασε ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού ο οποίος επιστρέφει τη Δευτέρα από την Ισπανία, έχοντας πολλές σημειώσεις στο μπλοκάκι του από παίκτες που τον ενδιαφέρουν και τους οποίους ξεχώρισε.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας της Μπαρτσελόνα Β γινόταν κάποια… ελάχιστα μέτρα μακριά από το Καμπ Νου, ουσιαστικά διεξαγόταν σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα που βρίσκονται παραδίπλα κι έτσι ο Βοσνιάδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στην… πληγωμένη Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λίβερπουλ κόντρα στη Χετάφε, που έληξε με σκορ 2-0.

Ο Βοσνιάδης αναμένεται την Τετάρτη να βρίσκεται στην Βουλγαρία, έχοντας προγραμματίσει να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου της χώρας, ανάμεσα σε Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Μπότεφ Πλόβντιβ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις