Φιέστα ανόδου για την Καβάλα, με φιλική ήττα από την Ξάνθη

Μια καταπληκτική βραδιά επιφύλαξε ο ΑΟΚ σε όλους όσους βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» για να γιορτάσουνε την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο ΑΟΚ αλλάζει επίπεδο, αλλάζει σελίδα η ιστορία της ομάδας.

Η φιέστα ήταν πολύ καλά οργανωμένη με βράβευση της ΕΛΑΓΡΟΛΛΙΠ που ήταν ο μεγάλος χορηγός του ΑΟΚ στη χρονιά που πέρασε.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Στο τέλος έγινε το έλα να δεις στη βράβευση της ομάδας και όλων των ανθρώπων που ήταν κοντά σε αυτή. Ειδική μνεία έγινε στον πρώτο σκόρερ Κώστα Μαρκόπουλο ενώ σε βίντεο γουόλ οι φίλαθλοι έβλεπαν τα γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πριν τις βραβεύσεις παλαίμαχοι άσσοι στο βίντεο γουόλ έδιναν τις δικές τους ευχές ενώ η φιλαρμονική του Δήμου παιάνιζε μεγάλες επιτυχίες.

Τις απονομές έκαναν η Δήμαρχος κ. Τσανάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος, ο τ. υπουργός κ. Καλαντζής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος του Δ. Σ της ΕΠΟ κ. Χατζησαρόγλου. Επίσης στις απονομές προς τους παίκτες και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος.

Όλα ήταν μαγικά. Μπράβο στη Διοικούσα Επιτροπή.

Οσον αφορά το φιλικό παιχνίδι η Ξάνθη κέρδισε με 2-0 . Στο 78` ο Φασίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 88` ο Σαρπόνγκ με σουτ το 0-2.

Ο ΑΟΚ είχε καλή στιγμή με τον Ζέρη στο 53` ενώ η Ξάνθη με φάουλ του Ντουρίσκοβιτς στο 41` και στο 50` με ωραίες αποκρούσεις του Δήμιζα και του Δεμένικου.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Θωμαίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Τσούτσης, Γιατσβίνοβιτς, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τόσκας, Μπλιός, Ψάλτης, Δεμένικος, Παπαδόπουλος, Αδαμάκης, Κέρθι, Παπαποστόλου, Γεμιστός, Λίτσκας, Μαλαμίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές.
ΞΑΝΘΗ: Ζίφκοβιτς, Κασάντο, Μπαξεβανίδης, Σίλα,. Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Γουίλιαμ, Μπαριέντος, Κάστρο.
Αγωνίστηκαν και οι: Γκαραβέλης, Σταθάκης, Ροντρίγκεζ, Σαρπόνγκ, Χατζητερζόγλου, Τενεκές, Αλμέιντα, Τσαπάρης, Ντουρεστάμ, Φασίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις