Βασιλειάδης: Βαρίδια από απατεώνες είχε παλιά ο Ολυμπιακός Β.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στη συζήτηση στη Βουλή πριν την ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάθρωση αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζοντας ότι στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τους παράγοντες που τον διοίκησαν:

«Όλοι γνώριζαν από πέρυσι πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν. Η προσωπική μου άποψη είναι τρεις κατηγορίες των 10 ομάδων. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία και οι λίγκες ήθελαν 14 ομάδες και εμείς το δεχθήκαμε. Επίσης μας είχαν ζητήσει να μην ισχύσουν τότε άμεσα οι αλλαγές αλλά από τώρα. Στις 9/4 έστειλε η ΕΠΟ τις αλλαγές.
Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνω τις τοπικές διαμαρτυρίες. Υπήρξαν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν στο παρελθόν βαρίδια από απατεώνες και ταλαιπωρήθηκαν. Ήρθε όμως μια ολοκληρωμένη πρόταση με τηλεοπτικά δικαιώματα και τα πάντα. Αν δεν το κάναμε και δεν υπήρχε αναδιάρθρωση πόσες ομάδες θα ανέβαιναν στην Β’ κατηγορία; Χωρίς την αναδιάρθρωση με την παλιά δομή, οι οκτώ πρωταθλητές του ερασιτεχνικού έδιναν μπαράζ και ανέβαιναν οι τέσσερις σε μια κατηγορία χωρίς οικονομικό πλάνο. Τώρα έχουμε ασφαλές πλάνο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις