Μεϊκόπουλος: Δεύτερη ευκαιρία σε Ολυμπιακό και Νίκη

Μετά την ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάθρωση, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου. Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του με την τροπολογία, με δηλώσεις του στη «Θ» αποκάλυψε ότι βρέθηκε συμβιβαστική λύση που αφήνει «παράθυρο» ανόδου για τις ομάδες του Βόλου:

«Δυστυχώς δεν γινόταν διαφορετικά. Ο υφυπουργός ήταν αμετάπειστος όσον αφορά το θέμα της άμεσης εφαρμογής της αναδιάρθρωσης. Ωστόσο, καταφέραμε να βρούμε μία συμβιβαστική λύση που θεωρώ ότι δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στις ομάδες μας. Ως γνωστόν, στην τροπολογία δεν αναφέρεται ο αριθμός των ομάδων που θα μετέχουν σε κάθε κατηγορία. Αυτό αφήνεται στην ευχέρεια της ΕΠΟ. Πετύχαμε, λοιπόν, να δεχθεί ο κ. Βασιλειάδης να έχει 14 ομάδες κάθε κατηγορία, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τον κ. Γραμμένο να είναι απόλυτα σύμφωνος.

Ο κ. Βασιλειάδης έβαλε νερό στο κρασί του μετά τις πιέσεις μας. Έτσι, θα ανέβουν και δύο πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, προφανώς μέσω αγώνων μπαράζ, ώστε η Σούπερ Λιγκ 2 να έχει 14 και όχι 12 ομάδες. Σε αυτά θα συμμετάσχει προφανώς και ο Ολυμπιακός. Όμως και η Νίκη θα έχει την δεύτερη ευκαιρία της, διότι θα προκύψουν δύο κενές θέσεις στη Φούτμπολ Λιγκ που θα πρέπει να καλυφθούν από τους χαμένους των μπαράζ. Απλά, εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να κάνουν το σχετικό αίτημα οι ίδιες οι Ενώσεις. Γι’ αυτό και θα επιδιώξω συνάντηση με τον κ. Λασκαράκη, τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ».

Πηγή: Εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις