Εγγραφές στη σχολή ποδοσφαίρου “Αγία Άννα”

Η σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα”-Arsenal Soccer School ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016.
Έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο το παιδί και πάνω από όλα την υγεία του, η σχολή προσφέρει με την εγγραφή καρδιολογικές και…

…αιματολογικές εξετάσεις. Εκτός από την αθλητική εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών, δίνοντας μεγάλο βάρος στη σωστή διαπαιδαγώγησή τους αλλά και στην κοινωνικοποίησή τους μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φρόντισαν η τύχη των παιδιών να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής και διπλωματούχων προπονητών, υλοποιώντας προπονητικά προγράμματα που απορρέουν από τη συνεργασία με την Arsenal, ενός εκ των κορυφαίων αγγλικών συλλόγων με σχολές ποδοσφαίρου σε όλο το κόσμο.
Την ευθύνη υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Arsenal Soccer Schools θα συνεχίσει να έχει ο Παπαρρίζος Παναγιώτης, καθηγητής φυσικής αγωγής, κάτοχος διπλώματος UEFA A, πλαισιωμένος από τους προπονητές Πετσιμέρη Σωτήρη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Παχή Θανάση (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Αθανασιάδη Νίκο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA C), Κυργιάκο Γιώργο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Χατζάκο Δημήτρη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA C), Ζαφειρίου Παναγιώτη (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Κοντοβά Χρήστο (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Οικονόμου Δημήτρη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος πιστοποίησης UEFA C), Γαλανάκη Νίκο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Σδρόλια Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο) και Μπαλαμούτη Παναγιώτη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο).
Έχοντας εφαρμόσει με επιτυχία ένα σύγχρονο πλάνο εκγύμνασης των αθλητών ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στη προπονητική φυσικής κατάστασης κος Πετσιμέρης Σωτήρης θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη, βελτίωση και μεγιστοποίηση των φυσικών ικανοτήτων όλων των παιδιών, μέσω ξεχωριστών ανά ηλικία εξειδικευμένων προγραμμάτων.
Απο τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης-εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή της σχολής κ.Κοντοβά Χρήστο αποκλειστικά για αθλητές της Αγίας Άννας.
Φροντίδα της σχολής είναι -ειδικά στις μικρές ηλικίες- να μην είναι οι καιρικές συνθήκες ανασταλτικός παράγοντας στην πραγματοποίηση όλων των προπονήσεων και για το λόγο αυτό φρόντισε να εξοπλίσει την ήδη διαμορφωμένη αίθουσα 120τ.μ με τo ανάλογο αθλητικό υλικό.
Η διεύθυνση της σχολής θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών στους τομείς της διατροφής, της ψυχολογίας και της αποκατάστασης συνεργάζεται με επιστημονικό προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων.
Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club από τις 18:00 έως τις 22:00, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015. Θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-91545.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις