Περιμένουν να παίξουν μπαράζ στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου βρίσκονται σε στάση αναμονής, περιμένοντας να πληροφορηθούν τις εξελίξεις και αν τελικά θα γίνουν αγώνες μπαράζ, όπως προκύπτει το τελευταίο διάστημα, για τις πρωταθλήτριες ομάδες των οκτώ ομίλων, για δύο θέσεις στη νεοσύστατη Σούπερ Λιγκ 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το τελευταίο παιχνίδι ακριβώς πριν από ένα μήνα, στις 14 Απριλίου με αντίπαλο τον Αλμυρό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έκτοτε έχουν σταματήσει τις προπονήσεις. Ωστόσο, οι παίκτες ο καθένας από την πλευρά του φροντίζουν να συντηρούνται από πλευράς φυσικής κατάστασης, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Κι αυτό, καθώς υπήρχε εδώ και καιρό έντονο το σενάριο των αγώνων μπαράζ.

Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, αν θα γίνουν αγώνες μπαράζ στην Γ’ Εθνική για δύο θέσεις στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και μπαράζ για την αναπλήρωση δύο θέσεων στη Φούτμπολ Λιγκ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ειλημμένη απόφαση και άμεσα η ΕΠΟ (αρμόδια να το πράξει) θα ανακοίνωση τον ορισμό των μπαράζ.

Το πιθανότερο είναι οι ομάδες να χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων, να γίνει κλήρωση των ζευγαριών, με τους νικητές (δύο στο Βορρά και δύο στο Νότο), που θα προκύψουν από νοκ άουτ αγώνες, να παίζουν στον τελικό για δύο θέσεις στη Σούπερ Λιγκ 2.

Το πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια δεν είναι ακόμη γνωστό, το πιο πιθανό, ωστόσο, είναι τα ματς να γίνουν μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Κι αυτό, καθώς θα πρέπει πρώτα να παρθεί η σχετική απόφαση και να δοθεί και κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα στις ομάδες να μαζευτούν,  να προετοιμαστούν για λίγες μέρες και να αγωνιστούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις