Στοίχημα: Με τα γκολ σε Σουηδία και Αμερική!

Παρότι πλέον οι ρυθμοί έχουν πέσει, το στοίχημα και το Betarades.gr δεν… ξεκουράζονται. Η εβδομάδα έχει αρκετές επιλογές, πολλά πρωταθλήματα έχουν κανονική δράση, όπως για παράδειγμα η Σουηδία και η Αμερική. Προκύπτουν επιλογές απ’ τις εν λόγω λίγκες, ενώ πρόταση υπάρχει και απ’ το πρωτάθλημα της Τσεχίας. Θα παίξουμε με τα γκολ στα πρώτα δύο πρωταθλήματα, ενώ στην Τσεχία θα στηρίξουμε την έδρα της Βικτόρια Πλζεν.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betshop! Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ψηλά το σκορ για ΑΪΚ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Χέλσινμποργκ – ΑΪΚ. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση, έρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Κάλμαρ, σε ματς όπου δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις. Μπορεί να δέχτηκαν το γκολ στο φινάλε (86’), ωστόσο ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και άξιζε μια πιο άνετη επικράτηση. Ήταν η τρίτη ήττα των τελευταίων πέντε αγωνιστικών για τη Χέλσινμποργκ, σειρά αγώνων όπου δεν κέρδισε (0-2-3), σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη ΑΪΚ Στοκχόλμης και το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απ’ το σπουδαίο εκτός έδρας 0-2 επί της Τζουργκάρντεν στο ντέρμπι της Στοκχόλμης, ήταν το τρίτο “τρίποντο” των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών, έχουν πλέον 14 πόντους και βρίσκονται στο -3 απ’ την κορυφή. Το ματς έχει φαβορί κι αυτό είναι η ΑΪΚ, η οποία μπορεί να ανεβάσει ψηλά το σκορ, επιλέγουμε Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Βγάζει αντίδραση η Πλζεν

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας απ’ την Τσεχία και την αναμέτρηση Βικτόρια Πλζεν – Σπάρτα Πράγας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι-οφ τίτλου. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να συμβιβαστούν πλέον με την ιδέα της απώλειας του πρωταθλήματος, αφού αποδείχτηκαν “λίγοι” στο εκτός έδρας καθοριστικό ντέρμπι κορυφής της περασμένης εβδομάδας με τη Σλάβια Πράγας (3-1). Παντελώς παθητική η προσέγγιση τους, δέχτηκαν τρία γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά και ηττήθηκαν δίκαια από μια καλύτερη ομάδα. Στους πέντε πόντους πλέον η απόσταση απ’ την κορυφή, με μόλις τρία ματς να απομένουν, η λογική λέει ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί.

Απ’ την άλλη, η Σπάρτα ξεκίνησε στα πλέι-οφ με 2/2 νίκες, όμως δεν έχει ουσιαστικό στόχο, αφού θα είναι σίγουρα τρίτη. Έχει καλή παράδοση η Πλζεν στα εντός έδρας ντέρμπι με τη Σπάρτα, θεωρούμε ότι θα βγάλει αντίδραση, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95.

Με το Over 2.5 στο Βανκούβερ

Κλείνουμε τα προγνωστικά της ημέρας με την αναμέτρηση Βανκούβερ – Ατλάντα για το πρωτάθλημα της Αμερικής. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί νίκες με Κολοράντο (2-3 εκτός) και Πόρτλαντ (1-0), παιχνίδια όπου έκαναν κατά βάση πολύ καλές εμφανίσεις. Κέρδισαν τα τελευταία 3/5 ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας, εντός έδρας είναι αξιόλογοι. Υποδέχονται τη φορμαρισμένη Ατλάντα, η οποία διαθέτει περισσότερη ποιότητα και έρχεται από τέσσερις σερί νίκες χωρίς καν να δεχτεί γκολ! Εκτιμούμε ότι θα δούμε καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πατάνε καλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις