Σε εγρήγορση όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου

Η αγωνία «χτυπάει» κόκκινο για τον Ολυμπιακό, καθώς και για τους φιλάθλους της ομάδας, που περιμένουν να δοθεί η ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να διεκδικήσουν, ως πρωταθλητές στον 4ο όμιλο, ένα εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ 2. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για τον Ολυμπιακό, καθώς στην περίπτωση που η ομάδα ανέβει κατηγορία τα οικονομικά οφέλη θα είναι πολύ μεγάλα, τη στιγμή που ο κάθε σύλλογος της Σούπερ Λιγκ 2 θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα από τηλεοπτικό συμβόλαιο της τάξης των 800.000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε επαφή με τους παίκτες, προκειμένου να είναι σε εγρήγορση για κάθε ενδεχόμενο. Πάντως, στην περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ, αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και δεν αποκλείεται να δοθεί και ένα μικρό χρονικό περιθώριο στις ομάδες να μαζευτούν, να προπονηθούν για λίγες μέρες και να δώσουν στη συνέχεια τους αγώνες μπαράζ. Είναι πολύ πιθανό οι αγώνες μπαράζ, εφόσον προκηρυχθούν από την ΕΠΟ, να γίνουν αμέσως μετά τις εκλογές.

Όλα, ωστόσο, είναι ανοιχτά, από τη στιγμή που ναι μεν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ως γνωστόν, άφησε ανοιχτό το «παράθυρο» για την άνοδο δύο ομάδων από την Γ’ Εθνική (από τους οκτώ πρωταθλητές των ομίλων) στη νεοσύστατη Σούπερ Λιγκ 2, όμως την απόφαση θα πρέπει να την πάρει η ΕΠΟ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τηρεί «σιγή ιχθύος» και κανείς δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι κινήσεις και οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις