Blue Angels: “Διοίκηση και παίχτες αποτύχατε”

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τη διοίκηση και τους παίκτες να αναλάβουν την ευθύνη για την αποτυχία της Νίκης να κερδίσει την κατηγορία εξέδωσαν οι Blue Angels.

Η ανακοίνωση:

Σαν οργανωμένοι οπαδοί περιμέναμε έστω ένας άνθρωπος της διοίκησης να βγει δημόσια και να μας εξηγήσει σε τι οφείλεται η φετινή κατάντια της ομάδας μας.
1) προβλήματα στα αποδυτήρια.
2) παίχτες που όπως αποδείχτηκε δεν άντεξαν το ειδικό βάρος της φανέλας της ομάδας μας.
3) αποδυνάμωση του ρόστερ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ανύπαρκτες μεταγραφές.
4) αλλαγές προπονητών που δεν μπόρεσαν να βάλουν μια τάξη στα αποδυτήρια της ομάδας.
5) παρατρεχαμενοι που έχουμε σιχαθεί τόσα χρόνια να περιτριγυρίζουν την ομάδα μας και να είναι το μικρόβιο της σημερινής κατάντιας.
6) διακρίσεις των διοικητικών σε συγκεκριμένους παίχτες.
7) απροστάτευτη ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια.
8) διοίκηση χωρισμένη σε στρατόπεδα κοιτώντας η μία πλευρά να εξοντώσει την άλλη προς συμφέρον της.
9) κατευθυνόμενοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια και να παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα στην ομάδα μας.
10) τι γίνετε με το θέμα του “Παντελής Μαγουλάς” και το θέμα της εκκαθάρισης;

Όσο για τα γεγονότα της Κυριακής καταγγέλουμε την αστυνομική διεύθυνση της Ηγουμενίτσας για απρόκλητη και ωμή βία άνευ λόγου και αιτίας σε βάρος γυναικών και μικρών παιδιών. Κάκιστη μεταχείριση των οπαδών μας χωρίς να τους αφεθεί να έχουν στην κατοχή τους νερό την στιγμή που το υπόλοιπο γήπεδο περνούσε μέσα αβέρτα ότι ήθελε.

Τώρα για όσους ονειρεύονται ότι ξενερώσαμε και ότι θα τα παρατήσουμε αλλάξτε πλευρό γιατί είμαστε πιο ενωμένοι και δυνατοί από ποτέ και θα συνεχίσουμε να είμαστε ο εφιάλτης σας σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται η ομάδα μας.
Κύριοι (διοίκηση, παίχτες) αποτύχατε γράφοντας μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της ομάδας μας και ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας

υ.γ. Σουλιώτη με σένα κάπου θα ξανάβρεθούμε…

BLUE ANGELS 1994
NEVER GIVE UP

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις