ΑΕ Διμηνίου: «Διασκεδάζουμε στηρίζοντας το Γηροκομείο Βόλου»

Η ΑΕ Διμηνίου υποδέχεται τους Γιάννη Καψάλη, Φιλιώ Πυργάκη, Μάκη Τσίκο και Ξένια Βέρρα. Το Live θα πραγματοποιηθεί στο Δημιοτικό Γήπεδο Διμηνίου το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου.

Η τιμή γενικής εισόδου έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Επίσης, η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ομάδας προσκαλεί όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν και παράλληλα να στηρίξουν το Γηροκομείο Βόλου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Τέλη Σεπτεμβρίου η καρδιά του Δημοτικού τραγουδιού θα χτυπά δυνατά στο Δημοτικό Γήπεδο Διμηνίου, όπου τα μεγαλύτερα ονόματα που το εκπροσωπούν θα ενωθούν για να προσφέρουν μία μοναδική βραδιά σε όσους παρευρεθούν.

Οι Γιάννης Καψάλης, Φιλιώ Πυργάκη, Μάκης Τσίκος και Ξένια Βέρρα θα μας κάνουν να ζήσουμε μοναδικές στιγμές το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου, γεμάτες χορό, τραγούδι και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Η τιμή γενικής εισόδου θα ανέρχεται στα 5€ και μέρος των εσόδων θα προωθηθεί για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βόλου. Διασκεδάζουμε με τους καλύτερους του είδους ενώ συγχρόνως προσφέρουμε σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε και συνάμα να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, σε μία βραδιά γεμάτη Παραδοσιακά τραγούδια, βγαλμένα από τα χείλη των Γιάννη Καψάλη, Φιλιώ Πυργάκη και Ξένια Βέρρα, συνοδευόμενα από το κλαρίνο του Μάκη Τσίκου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις