“Παγωμάρα” στον ΑΣ Μετέωρα – Παραιτείται ο Θώμος

Κατά γενική ομολογία η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον ΑΣ Μετέωρα ήταν από τις πλέον επιτυχημένες των “κιτρινομπλέ”. Ωστόσο η κίνηση του προέδρου, κ.Θώμου να ανακοινώσει την παραίτηση του προκαλεί προβληματισμό για την επόμενη μέρα του συλλόγου της Καλαμπάκας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει ότι κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμπλήρωση της διετούς θητείας της, την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, έγινε ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Όπως διαπιστώθηκε δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα, καθώς όλα τα έξοδα έχουν καλυφθεί πλήρως.
Αποφασίστηκε ότι ο πρόεδρος και τα μέλη της παρούσας διοίκησης δεν θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά να κατέχουν τα διοικητικά καθήκοντα της ομάδας. Κανένα από τα μέλη της παρούσας διοίκησης δεν εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Στο σύνολό τους, πάντως, τα μέλη δεσμεύθηκαν ότι θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν ενεργά τη νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί στην προσεχή γενική συνέλευση και η οποία θα αντικαταστήσει την παρούσα.
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 (σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί προσεχώς) και σε περίπτωση μη απαρτίας, την επόμενη Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις