Τσιτσιρίγκος: Θα εισπράξουν όλοι την οργή του κόσμου

Ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Χρήστος Τσιτσιρίγκος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» εξέφρασε την αγανάκτησή του για την απόφαση να περάσει από φέτος η αναδιάρθρωση και επί της ουσίας ο Ολυμπιακός, παρότι πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, να μην ανέβει κατηγορία, τη στιγμή που και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΦΟΒ: «Νιώθω αγανάκτηση και θυμό, από τη στιγμή που πέρασε η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Παρότι κάποιοι υποστήριζαν, ότι η αναδιάρθρωση θα είχε ισχύ από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, λόγω και των επικείμενων εκλογών. Ο υφυπουργός αθλητισμού θέλησε να χρυσώσει το χάπι, τονίζοντας πως ενδεχομένως να γίνουν αγώνες μπαράζ για την άνοδο δύο επιπλέον ομάδων, από τη Γ’ Εθνική στη Σούπερ Λιγκ 2.
Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει τελειώσει εδώ και ενάμιση μήνα, όλοι οι παίκτες έχουν φύγει από τις ομάδες και αυτό είναι λογικό. Οι σύλλογοι είναι ερασιτεχνικοί, οι άνθρωποι που τους διοικούν έκαναν θυσίες όλη τη χρονιά για να είναι τακτοποιημένες οι υποχρεώσεις και δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν επιπλέον χρήματα για να συνεχίσουν οι παίκτες να προπονούνται.
Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Είναι κρίμα, γιατί αυτοί που συναίνεσαν στο να περάσει η αναδιάρθρωση θα εισπράξουν την οργή και το θυμό του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου.
Έγινε ένας τεράστιος αγώνας για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στον όμιλό του και θα παίξει και πάλι στη Γ’ εθνική κατηγορία. Γιατί δεν αποφάσιζαν για τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ για τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής έναν ή δύο μήνες νωρίτερα, όταν εδώ και πολύ καιρό είχαν αποφασίσει πώς θα γίνει η αναδιάρθρωση;
Εμείς, ως Ολυμπιακός Βόλου, περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της ΕΠΟ, αν και φαντάζομαι πως στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα και η Ομοσπονδία δεν θα προκηρύξει αγώνες μπαράζ. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει του χρόνου στη νέα Γ’ Εθνική, τη λεγόμενη Φούτμπολ Λιγκ, όπου εκεί έχουν συσσωρευτεί ομάδες αρκετά καλές και ιστορικές. Στη Σούπερ Λιγκ 2 υπάρχουν ομάδες με μικρότερη ιστορία, οι οποίες κόβουν ελάχιστα εισιτήρια, ωστόσο, αυτές θα πάρουν και 800 χιλιάδες ευρώ, ως μπόνους. Μπράβο στον κ. Βασιλειάδη. Συγχαρητήρια για την αναγέννηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις