Στις 29 Μαΐου οι εκλογές στον Πύρασο

Πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση μελών του Πυράσου. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προχώρησαν στον απολογισμό, αγωνιστικό και οικονομικό της διετίας που μας πέρασε και είχαν τη διοίκηση του σωματείου. Αναφέρθηκε ότι αγωνιστικά φέτος τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που αναμένονταν, ωστόσο δημιουργήθηκε κορμός από νεαρούς Αγχιαλίτες ποδοσφαιριστές που είτε προωθήθηκαν από την ακαδημία είτε επέστρεψαν στο σύλλογο και σαφώς με κόστος στα αποτελέσματα, έγινε μια γενναία ανανέωση του ρόστερ όπως άλλωστε είχε σχεδιαστεί το καλοκαίρι του 2017.

Επισημάνθηκε πως δεν υπάρχουν σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες παρά μόνο πολύ μικρές που θα διευθετηθούν από τη διοίκηση τις επόμενες ημέρες, τακτοποιήθηκαν θέματα που εκκρεμούσαν στην εφορία, ενώ εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους επιχειρηματίες/επαγγελματίες της Νέας Αγχιάλου για τη στήριξη μέσω διαφόρων χορηγιών. Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως ο αριθμός των φιλάθλων στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του Πυράσου δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική του συλλόγου, την πόλη που εκπροσωπεί και την ιστορία του. Για τα τμήματα υποδομής, επίσης έγινε ειδική αναφορά/απολογισμός από τους υπευθύνους και σύντομα θα ανακοινωθεί μία σημαντική εκδήλωση που αφορά την ακαδημία και θα λάβει χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου παραιτήθηκαν από τις θέσεις και αποφασίστηκε να προκηρυχθούν εκλογές για την Τετάρτη 29 Μαΐου. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20.00 της Τρίτης 28 Μαΐου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις