Λ. Κατσαλής: Τώρα θυμηθήκατε κ. Αγοραστέ…

Την δική του άποψη, όσον αφορά τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλία σχετικά με την έναρξη των εργασιών στα δύο ιστορικά γήπεδα της πόλης μας, καταθέτει ο γνωστός Βολιώτης προπονητής μπάσκετ, Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Ν. Τσιλιμίγκα και τη “Θεσσαλία στην καρδιά μας”, Λευτέρης Κατσαλής. Αναλυτικά αναφέρει: “Ο κ. Αγοραστός θυμήθηκε ένα μήνα πριν της εκλογές την Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Με αφορμή τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας σχετικά με την έναρξη των εργασιών στα δύο ιστορικά γήπεδα της πόλης μας στο ΕΑΚ και το Παντελής Μαγουλάς, θα ήθελα να καταθέσω τις απόψεις μου. Οι ομάδες της πόλης μας έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά εξωαγωνιστικών προβλημάτων που σχετίζονται με την αδιαφορία στην καλύτερη περίπτωση, έως και τη σκοπιμότητα εκ μέρους των τοπικών αρχών.

Έχει ευθύνη η δημοτική αρχή του Βόλου και η Περιφέρεια που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα την φυσική του έδρα το ΕΑΚ, που αναγκάστηκε ακόμα και τον αγιασμό της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς να τον κάνει στο πεζοδρόμιο, σαν πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους, την πόλη.

Έχουν ευθύνη που το Παντελής Μαγουλάς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη Νίκη ως η φυσική ιστορική της έδρα, ούτε για προπόνηση είναι κατάλληλο, και έρχεται τώρα προεκλογικά η περιφέρεια καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους να ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση των δύο γηπέδων.

Έχει ευθύνη η περιφέρεια που στα περισσότερα γήπεδα του νομού ο αγωνιστικός χώρος δεν διαφέρει από το διπλανό χωράφι. Οφείλουμε λοιπόν, όλοι εμείς που θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο, και δεν αντιμετωπίζουμε τις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης μας μόνο σαν ΑΦΜ προς πώληση να δείξουμε στην περιφέρεια, ότι δεν ξεχνούμε την επιδεικτική της αδιαφορία όλα αυτά τα χρόνια,ούτε πειθόμαστε από το όψιμο ενδιαφέρον της ένα μήνα πριν της εκλογές.

*Ελευθέριος Κατσαλής δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Η Θεσσαλία στην καρδιά μας” με υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον κ. Νικόλαος Τσιλιμίγκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις