«Φινάλε» για Περέιρα, σε δύσκολη θέση ο Τριτσώνης

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα «τελείωσε» από αρχιδιαιτητής μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με τις αλλαγές διαιτητών, ενώ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Σταύρος Τριτσώνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η συνεργασία με τον Πορτογάλο δεν θα ανανεωθεί οριστικά. Το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι και η απόφαση που πάρθηκε δεν αλλάζει πλέον, με τίποτα.
Όχι δηλαδή, ότι αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Περέιρα υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει τη δουλειά του. Η απόφαση είχε παρθεί εδώ και καιρό.
Ωστόσο, το κλίμα είναι πλέον, 100% εναντίον του. Ακόμα και αυτούς που είχε στο πλευρό του ως συμμάχους, αποφάσισαν να σταματήσουν να τον στηρίζουν.
Τα τελευταία κάστρα… έπεσαν, η πίεση της ΑΕΚ είναι εντονότατη και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το φινάλε του Περέιρα στην ΚΕΔ.
Οι «κιτρινόμαυροι» είναι έξαλλοι με την απαξιωτική (μη επεξηγηματική) στάση του Πορτογάλου στο μέγα ζήτημα που προέκυψε με τις αλλαγές τριών διαιτητών στον τελικό του κυπέλλου.
Τελειωμένος λοιπόν, είναι ο Περέιρα, ενώ σε μεγάλη δυσμένεια βρίσκεται ο Τριτσώνης.

Τι έγινε στον τελικό και το λάθος του Περέιρα
Η ΚΕΔ με τη σύμφωνη γνώμη του Βίτορ Μέλο Περέιρα προχώρησε σε αλλαγή ρόλων τριών διαιτητών του τελικού.
Χωρίς να υπάρξει ενημέρωση από κανέναν προς τις ομάδες και τα ΜΜΕ, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Live-Sport.
Συγκεκριμένα, ο α’ βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR.
Ο Σίφνερ ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ ως 4ος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, από 4ος διαιτητής που είχε οριστεί ανέλαβε τελικά τον ρόλο του βοηθού VAR. Πήρε δηλαδή τη θέση του Μπορς πίσω από τα μόνιτορ.
Ο Σίφνερ ένιωσε στομαχικές διαταραχές το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα και ενημέρωσε τον Τσβάιερ, τον διαιτητή του αγώνα για το πρόβλημα.
Εκείνος με τη σειρά του μίλησε με τον Περέιρα και ο Πορτογάλος μετά από συζητήσεις που είχε με τους Γερμανούς διαιτητές αποφάσισε να γίνουν οι αλλαγές.
Το περιστατικό όμως δεν γνωστοποιήθηκε προς τις ομάδες και τον Τύπο από την ΚΕΔ.
Με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται το ματς με τις αλλαγές οι οποίες μετά το τέλος του αγώνα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα.
Μάλιστα, ούτε η ΕΠΟ ήταν ενήμερη για το συμβάν.

Πηγή: sportime.gr