Ευρωλίγκα φάιναλ φορ: Ωρα ημιτελικών

Η Βιτόρια έχει βάλει τα γιορτινά της και περιμένει πλέον τους τέσσερις φιναλίστ του φάιναλ φορ να μπουν στο παρκέ για να παλέψουν για τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Η Φενέρμπαχτσε, η Αναντολού Εφές, η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ έχουν το βλέμμα στο τρόπαιο, σε ένα φάιναλ φορ το οποίο βάσει ονομάτων των ομάδων και δεδομένων είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά όλων των εποχών.
Οι τρεις τελευταίοι κάτοχοι του τροπαίου (Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ) και η “σταχτοπούτα” Αναντολού Εφές υπόσχονται πλούσιο θέαμα στον κόσμο, που βλέπει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να φτάνει στην κορύφωσή της.
Στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό, η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (19:00). Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου και θεωρείται το φαβορί, ωστόσο θα παραταχθεί κόντρα στην φιλόδοξη Εφές χωρίς τους πολύτιμους Λουίτζι Ντατόμε-Τζόφρι Λοβέρν και με τους Γιαν Βέσελι και Νίκολα Κάλινιτς να έχουν απλώς μερικές προπονήσεις στα πόδια τους. Η Εφές δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
Στον δεύτερο ημιτελικό, η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει την Ρεάλ (22:00). Οι Ρώσοι θα έχουν κανονικά στην διάθεσή τους τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ – ο οποίος είχε τραυματιστεί στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στην VTB League – ενώ πλήρης θα παραταχθεί και η Ρεάλ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις