Χριστόπουλος: «Δεν θέλουν καθαρούς ανθρώπους, η Καλαμάτα αδικήθηκε από το κατεστημένο»

Μετά την αποτυχία της Καλαμάτας να κερδίσει το μπαράζ ανόδου με τον Διαγόρα, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος παραχώρησε δηλώσεις με τις οποίες γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ο κ. Χριστόπουλος ζήτησε συγνώμη για το γεγονός ότι η Καλαμάτα δεν κατάφερε να προβιβαστεί και όντας ψυχολογικά φορτισμένος δήλωσε πως απέτυχε και προανήγγειλε ότι δεν θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του ομάδα.

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω. Είμαι ρομαντικός, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, μου έχει στοιχίσει πολύ. Μάλλον εγώ δεν κάνω για το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να σταματήσω. Θέλω να έρχομαι στην πατρίδα μου ήρεμος και ήσυχος. Το 1986 αποφάσισα ότι δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική. Το 2019 αποφασίζω ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστόπουλος.

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας αναφέρθηκε επίσης στις κατηγορίες που εκτόξευσαν προς το πρόσωπό του ορισμένοι οπαδοί της ομάδας καθώς περπατούσε μπροστά στην εξέδρα στο τελευταίο ματς της σεζόν, ότι «έστησε» το ματς με τον Ασπρόπυργο. «Ακουσα από την κερκίδα ότι πούλησα το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, πιστεύω ότι αυτές είναι μεμονωμένες φωνές».

 Από εκεί και πέρα ο κ. Χριστόπουλος εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του από τη διαιτησία και τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Μάλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται διαιτητές σαν αυτούς που είδαμε σήμερα (σ.σ. Στο παιχνίδι Καλαμάτα – Διαγόρας). Για αυτό έχει πέσει σε αυτήν την απαξίωση ευρωπαϊκά και σε αυτό το τέλμα. Η Καλαμάτα αδικήθηκε υπερβολικά φέτος. Και από τον εαυτό της, αλλά κυρίως αδικήθηκε από το κατεστημένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δυστυχώς αποδείχθηκε πως δεν θέλουν ανθρώπους καθαρούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις