“Πάντα δίπλα στην ομάδα – Ποτέ δεν υπήρξαμε οπαδοί κατηγορίας”

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας και να χειροκροτήσει την ομάδα, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, απευθύνει η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. “Έχουμε αποδείξει ότι ποτέ δεν υπήρξαμε οπαδοί κατηγορίας” σημειώνει η ανακοίνωση και καλεί τους φιλάθλους να χειροκροτήσουν τους αθλητές που προσπάθησαν όλη τη χρονιά για το καλύτερο της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Αυτή την Κυριακή (19 Μαΐου,17:00, Κλειστό Νέας Ιωνίας) η Νίκη Βόλου παίζει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Έσπερο Λαμίας, διεκδικώντας τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας, καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να γεμίσουν και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί τους αθλητές, τους προπονητές, αλλά και τον υπέροχο κόσμο μας που έδωσαν τα πάντα για τη Νίκη Βόλου και για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Άλλωστε, έχουμε όλοι αποδείξει ότι ποτέ δεν υπήρξαμε οπαδοί κατηγορίας και ήμασταν πάντα δίπλα στην ομάδα.

Η Νίκη Βόλου δεν είναι απλά η ομάδα μας, είναι η κουλτούρα μας, το DNA μας, ο πολιτισμός μας!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας!

* Γενική είσοδος ΔΩΡΕΑΝ (προαιρετική οικονομική ενίσχυση)
** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα