Ηρακλής: Διαψεύδει για τρίτη εταιρία

Διαψεύδει τα σενάρια των τελευταίων ωρών ο Ηρακλής  περί παραχώρησης του μάνατζμεντ σε τρίτη εταιρία.

Με επίσημη ανακοίνωση οι άνθρωποι του Ηρακλή τονίζουν μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν ικανά στελέχη στο δυναμικό τους ώστε να προστατεύσουν τα συμφέροντα της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής διαψεύδει δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες και αναφέρεται στην εκχώρηση δικαιωμάτων τής ΠΑΕ υπό μορφή μάνατζμεντ σε τρίτη εταιρεία.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι ανυπόστατο και μάς δημιουργεί την υποψία ότι δημοσιεύτηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα τα οποία δεν είναι προς όφελος της ΠΑΕ Ηρακλής. Εκτός κι αν ο συντάκτης του είναι κακώς πληροφορημένος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ παρακολουθεί καθημερινά τα τεκταινόμενα που αφορούν την ομάδα μας και διαθέτει την εμπειρία, τα στελέχη και τα αντανακλαστικά για να προστατεύσει τα συμφέροντα τού Ηρακλή.

Κάθε μέρα προβαίνουμε σε μια σειρά ενεργειών με αποκλειστικό γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας. Τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών θα φανούν στο άμεσο μέλλον και θα ανακοινωθούν επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Οπότε όποιος άλλος πιστεύει ότι μπορεί να βρει πεδίον δόξης λαμπρό στην ΠΑΕ Ηρακλής ή οι εμπνευστές σεναρίων ας αλλάξουν ρότα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις