H «πρώτη» της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (26/8) η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Η «πρώτη» του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 18.00 και διεξήχθη στο Βοηθητικό Γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου, όπου παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού, Θωμά Μακρή.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Από τους παίκτες που ήταν στο περσινό ρόστερ της ομάδας το «παρών» έδωσαν οι Χασιώτης, Μπέικος, Γαρυφάλλου, Πολυχρόνου, Καλαμίδας, Γκίκας, Παπάζογλου, Παπαϊωάννου και Σπηλιώπουλος. Ο μοναδικός «παλιός» που δεν προπονήθηκε ήταν ο Μπάσαρι που είχει υποβληθεί σε εγχείρηση και η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται σε περίπου 10 ημέρες. Τα νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στο ΕΑΚ ήταν οι Μπλούχος, Ράπτης, Αγγελής, Μπάφας και Πατσής, οι οποίοι αποκτήθηκαν είτε ως ελεύθεροι, είτε με κανονική μεταγραφή. Επίσης, από την Κ17 του συλλόγου προωθήθηκαν οι Ζάχος, Μασούρας και Αδάμ.

Ανάμεσα στους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», βρίσκονται ένας τερματοφύλακας, αλλά και 3 – 4 ακόμη παίκτες από ομάδες εκτός του νομού Μαγνησίας. Το ξεκαθάρισμα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα και μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα αποκτηθεί. Από αύριο ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Θωμά Μακρή, οι οποίες αρχικά θα διεξάγονται στο Βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, ενώ δεν αποκλείεται, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, μέρος της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» να πραγματοποιηθεί εκτός Βόλου.

Ερωτηθείς, για τον στόχο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και για τους Αλαμάνη, Σκοπελίτη και Ζέρη που έχουν περάσει από την Κ19 του συλλόγου και τώρα βρίσκονται στην πρώτη ομάδα, o θωμάς Μακρής ανέφερε:

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο και φυσικά να μην έχουμε τραυματισμούς. Ο ξεκάθαρος στόχος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είναι να προωθηθούν 2-3 ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα βρίσκονται οι Ζέρης, Σκοπελίτης και Αλαμάνης, οι οποίοι πέρασαν και από την Κ19 του συλλόγου. Ο Μπάσαρι, ο Γαρυφάλλου, ο Χασιώτης και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων, θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα και να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βοηθά τα παιδιά του και είμαι βέβαιος ότι κάποιοι από την ομάδα Νέων θα προωθηθούν και τη νέα χρονιά. Η μεγάλη ομάδα αποτελεί από μόνη της ένα στόχο για κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν κάποιος νεαρός παίκτης από τις ακαδημίες καταφέρει και κάνει αυτό το βήμα, τότε έχει πετύχει το βασικό του στόχο και αυτό προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση και σε εμάς τους προπονητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις