Σήμερα η φιέστα του Τοξότη για την άνοδο

Ο Τοξότης μετά από 14 χρόνια επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣΘ και σήμερα Σάββατο διοργανώνει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στις 6 το απόγευμα στο βοηθητικό του ΕΑΚ θα διεξαχθεί φιλικό ανάμεσα στον Τοξότη και στους παλαίμαχους του συλλόγου, ενώ θα γίνει και απονομή κυπέλλου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Στο κλείσιμο μιας υπέροχης σεζόν, ο Τοξότης μας γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΘ, του 7ου τίτλου στην 90χρονη ιστορία του. Γιορτάζει την επιστροφή του, μετά από απουσία 14 ετών, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ. Στην ιστορική έδρα της ομάδας μας, στη Νέα Δημητριάδα, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 18.00, για να χειροκροτήσουμε τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους πρωταθλητές ποδοσφαιριστές μας.

Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, στον οποίο η ομάδα του πρωταθλητών μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα των παλαιμάχων του Τοξότη, την ένδοξη και ζωντανή ιστορία μας. Αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος, καθώς και βραβεύσεις σε σημαντικούς ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα μας. Όλοι στο βοηθητικό του ΕΑΚ στη δική μας γιορτή. Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι παλαίμαχοι να βρίσκονται στα αποδυτήρια της ομάδας μας στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις