“Το σκηνικό αγωνίας – γελοιότητας δεν έχει τέλος”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, “Nortenos Patras” παίρνοντας θέση για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Οι οκτώ υπαίτιοι, της απόλυτης καταστροφής του Ιανουαρίου έως σήμερα, «συζητούν» στα κρυφά, για μεταβίβαση της ομάδας, σε κάποιους αόρατους επενδυτές. Τι κρύβεται, κύριοι; Ποιοι είναι οι σκοποί σας;

Γνωρίζουμε, με ποιους συναλλάσσονται στα κρυφά! Η ανησυχία μας, είναι εντονότατη. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε, μας κάνουν μη αισιόδοξους και έντονα επιφυλακτικούς, για το που θα καταλήξει η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, αν ευοδωθεί!

Το σκηνικό αγωνίας-γελοιότητας, δεν έχει τέλος. Άνθρωποι που κατέχουν 5%, έχουν υπερκεράσει τους πάντες και εμφανίζονται ως αρχινταραβερτζήδες, συνεπικουρούμενοι από έναν δικηγόρο της Ερασιτεχνικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ.

Από την άλλη, εμφανίστηκαν μέτοχοι, σήμερα, που δηλώνουν παντελή άγνοια, των όσων παρουσιάζονται, ως κακοσκηνοθετημένο θρίλερ. Μέσα σε αυτό το απόλυτο μπάχαλο, ζητείται κάποιος να ενημερώσει τον λαό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ!

Κύριοι, μετά την οικτρή αποτυχημένη επιλογή του Ιανουαρίου και την απογοήτευση που σκορπίσατε, μια μειοψηφία μετόχων προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταστροφή. Μην τους το επιτρέψετε! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, επιτέλους! Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού!».