Έντονο παρασκήνιο ενόψει της απόφασης για την ΕΠΣ Θεσσαλίας

Εντονο παρασκήνιο υπάρχει ανάμεσα στην ΕΠΟ και τις Ενωσεις σχετικά με την απόφαση που θα πάρει η Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου για την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Οι Ενωσεις βολιδοσκοπούνται από πολλές πλευρές για το τι θα ψηφίσουν και τι στάση θα κρατήσουν. Η ηγεσία της ΕΠΟ θέλει…

…να επικυρωθεί-όπως και θα γίνει- η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής για αναστολής ιδιότητας μέλους που επιβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο λόγω της προσφυγής της συγκεκριμένης Ενωσης στα πολιτικά δικαστήρια και δεν θα κάνει δεκτή στην Γενική Συνέλευση την αντιπροσωπία της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Το διακύβευμα πλέον είναι εάν θα υπάρξει παράταση της ποινής, αν θα υπάρξει για πόσο διάστημα ή αν θα βρεθεί μια άλλη λύση.
Η ηγεσία της ΕΠΟ θα πάρει την Πέμπτη (27/08) την οριστική απόφαση αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προς την κατεύθυνση να εισηγηθεί την λήψη μιας απόφασης η οποία θα έχει επίδραση στην διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Στο πλαίσιο αυτό συζητούνται διάφορες προτάσεις και στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές σκέψεις, το ζητούμενο για όλους τους ενδιαφερόμενους είναι αν η πρόταση της διοίκησης περάσει από την Γ.Σ. με την πλειοψηφία που προβλέπεται γι΄ αυτά τα θέματα από το καταστατικό.
Για το θέμα της ΕΠΣ Θεσσαλίας όσο και γι΄ αυτό της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστήριο με τακτικούς δικαστές, έχει συμφωνηθεί να επιχειρηματολογήσει στην Γ.Σ. υπέρ των θέσεων της ηγεσίας, ο εκπρόσωπος της UEFA.
Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις