Kαλαμάτα: Επιστολή στην ΕΠΟ για συμμετοχή 16 ομάδων στην Football League

Επιστολή στην ΕΠΟ, απέστειλε η διοίκηση της Καλαμάτας, όπου ζητεί να διορθωθεί η αδικία και να ανέβουν στην Β’ Εθνική και οι δευτεραθλητές των 8 ομίλων της Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση – επιστολή αναφέρει τα εξής:

“Μετά την ψήφιση από την Βουλή της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ενόψει των επικείμενων αποφάσεών σας για τον αριθμό των ομάδων της ερχόμενης περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League, σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας:

Ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης στην ομιλία του για την αναδιάρθρωση αναφέρθηκε στις αδικίες που προκύπτουν για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και την δυνατότητα που έχετε να προβείτε στις διορθωτικές εκείνες κινήσεις για την αποκατάστασή τους.

Ο σχεδιασμός σας για την παρουσία 14 ομάδων στην υπό διαμόρφωση FOOTBALL LEAGUE θεωρούμε ότι είναι μικρός και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στον ισομερή καταμερισμό των δυνάμεων ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα σωματεία της περιφέρειας.

Αυτό που ζητούμε λοιπόν να λάβετε υπόψιν σας είναι η αναγκαιότητα αύξησης των ομάδων της Super League 2 σε 14 ώστε να υπάρξει η δυνατότητα για Football League με την συμμετοχή 16 ομάδων, προκειμένου να πάρουν την άνοδο και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και να αποκατασταθεί η αδικία.

Ευελπιστούμε στη θετική αντιμετώπιση του αιτήματός μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις