Σχεδιάζει και περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου επιθυμούν να έχουν μία ευκαιρία να αγωνιστούν στη Σούπερ Λιγκ 2 και θα ήθελαν να διεκδικήσουν την άνοδο, μέσω αγώνων μπαράζ που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο. «Ως Ολυμπιακός Βόλου είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παίξουμε και μπαράζ και αν είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες, να πάρουμε το εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ 2. Αν δε γίνει αυτό και συμπληρωθούν τα κενά των δύο ομάδων από ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, θα είναι πραξικόπημα» τόνισε πρόσφατα σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 89.5 ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και συνέχισε: «Αν δε γίνει αυτό με τα μπαράζ, να διεκδικήσουμε και εμείς κάτι περισσότερο. Τα χρήματα που θέλουν να δώσουν στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ είναι ψίχουλα μπροστά σ’ αυτά που θα πάρουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Έχω μιλήσει με όλους τους διοικούντες των ομάδων, με τους οποίους έχω επικοινωνία σε καθημερινή βάση και θα προσπαθήσουμε – τουλάχιστον – να πάρουμε κάποια χρήματα περισσότερα, για να μπορούμε να βγάλουμε τα έξοδά μας, να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία καλή ομάδα και να διεκδικήσει η καθεμία τους στόχους που έχει».
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, έχουν επικοινωνία με τον Περικλή Αμανατίδη, ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας και εφόσον αποφασιστεί να γίνουν αγώνες μπαράζ, άμεσα θα βρίσκονται άπαντες στο Βόλο. Θυμίζουμε, πως στρατευμένοι είναι οι Μπάμπης Οικονομόπουλος και Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, οι οποίοι ορκίζονται την προσεχή εβδομάδα.
Αύριο Δευτέρα 20/5 στις 13.00 στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ η διοίκηση του Ολυμπιακού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς για το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι προοπτικές που υπάρχουν, όσον αφορά την επόμενη του συλλόγου. Η συνέντευξη Τύπου Η συνέντευξη θα είναι μόνο για τα μέσα μαζικής πληροφόρησης και τους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο Ολυμπιακός μετά από τρία χρόνια θα γίνει και πάλι ανώνυμη εταιρεία και ήδη έχουν γίνουν κινήσεις, προκειμένου να βρεθούν τα άτομα εκείνα που θα αναλάβουν να «τρέξουν» την ομάδα. Υπάρχει διάθεση από αρκετούς επιχειρηματίες της πόλης αλλά και εκτός αυτής, να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή και στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα πράγματα για το θέμα.