Το καθήκον της η Νίκη και ό,τι βγει

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία στροφή της Β’ Εθνικής μπάσκετ και η σωτηρία κρέμεται σε μία… κλωστή για τη Νίκη. Σήμερα στις 5 το απόγευμα υποδέχεται τον Έσπερο Λαμίας και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το ροζ φύλλο.
Ωστόσο αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να ανανεώσει την παρουσία της στην κατηγορία, καθώς περιμένει και κάποιο «δώρο» από άλλα τρία ματς. Πιο συγκεκριμένα η βολιώτικη ομάδα για να αποφύγει τον υποβιβασμό θέλει να χάσουν η Γέφυρα από τη ΧΑΝΘ εντός έδρας, ή το Στρατώνι από τον ουραγό Μακεδονικό στη Νεάπολη ή ο Γ.Σ. Φαρσάλων από τον Ερμή Λαγκαδά εντός στη θεσσαλική πόλη.
Γέφυρα, Στρατώνι και Γ.Σ. Φαρσάλων ισοβαθμούν με τη Νίκη στους 41 βαθμούς. Επομένως αν κάποια από τις τρεις πρώτες ηττηθεί και νικήσουν οι «κυανόλευκοι», τότε θα παραμείνουν στη Β’ Εθνική.
Πάντως ό,τι και να συμβεί στους άλλους αγώνες οι «κυανόλευκοι» οφείλουν πάνω απ’ όλα να κερδίσουν το δικό τους παιχνίδι απέναντι στον Έσπερο Λαμίας και από εκεί και μετά να κοιτάξουν για τα άλλα αποτελέσματα. Αυτό έχει πει στους παίκτες του και ο Σπύρος Στρατίκης, ο οποίος τους θέλει απόλυτα συγκεντρωμένους, όπως συνέβη και με τη Χαλκηδόνα/Προποντίδα την περασμένη Κυριακή.
Στο σημερινό ματς οι «κυανόλευκοι» θα έχουν μια σημαντική απώλεια. Πρόκειται για τον Σάκη Κουτίνα, ο οποίος αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και όλα δείχνουν πως δεν θα χρησιμοποιηθεί σήμερα.
Έτσι η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί στην παρακάτω σύνθεση: Παναγιώτης Τσώλης, Στέλιος Τσαβές, Στέφανος Διγενής, Φώτης Τάσσος, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Θωμάς Καραγεώργος, Γιώργος Τασιούδης, Βασίλης Γιωτόπουλος, Μάνος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Καρπέτης, Φίλιππος Πανιόπουλος, Γιάννης Χροναίος, Άρης Βερτζάγιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις