Λεπτομέρειες για Μπρούνο και Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται να ανακοινώσει σύντομα ο Ολυμπιακός.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειριαώτες κινήθηκαν με αστραπιαίες ενέργειες και πλέον έχουν βρεθεί να έχουν προ των πυλών τις περιπτώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο και του Φελίπε Μπρούνο.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο αμυντικό, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και άναψε για εκείνον το «πράσινο φως» ο Φρανσουά Μοντέστο στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία ήρθε άμεσα σε επαφή με τη Βιγιαρεάλ που ανήκει ο 25χρονος στόπερ (που παίζει αυτή τη στιγμή ως δανεικός στη Ρίο Άβε).

Οι πολύ καλές σχέσεις της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τους Ισπανούς βοηθούν στις διαπραγματεύσεις, ενώ ο παίκτης είχε επαφή με τον Μαρτίνς που του εξήγησε πόσο πολύ τον θέλει και τον έχει ψηλά στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Εκείνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σεμέδο, αν δηλαδή θα παραχωρηθεί ως δανεικός ή θα πάρει ένα ποσοστό σε μορφή συνιδιοκτησίας ο Ολυμπιακός.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου και η μεταγραφή του Μπρούνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τον αποκτήσουν και έχουν έρθει σε επαφή και με την Λασκ Λιντς και με την πλευρά του βιρτουόζου μεσοεπιθετικού που ξεχώρισε τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις