Τέλος ο Ανιέτε από τη Νίκη Βόλου

Μία μέρα μετά τη φιέστα ανόδου με τον Ηρακλή και τα ξέφρενα πανηγύρια των φίλων της Νίκης Βόλου, ο Ανδρέας Πάτσης είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως είχε δώσει τα χέρια για συνέχεια της συνεργασίας με τον Αντόνιο Ανιέτε.
Η είδηση είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους της Νίκης αφού ο Ισπανός ήταν ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης αυτής της επιτυχίας. Υπογραφές δεν έπεσαν, αφού ο Ανιέτε μετά την προφορική συμφωνία μετέβη στην Ισπανία για ολιγοήμερες διακοπές ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του, με σκοπό να ηγηθεί της προσπάθειας στη Σούπερ Λιγκ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην πατρίδα του, ο Ισπανός δέχεται κρούσεις από μάνατζερς που του προτείνουν συνεργασία με συλλόγους από τον ελληνικό χώρο αλλά και από το εξωτερικό.
Σύμωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, o Ανδρέας Πάτσης έδωσε διορία στον Ανιέτε για να υπογράψει με τους όρους που είχαν συμφωνήσει προφορικά, διορία που έληξε χθες το βράδυ, χωρίς ο ποδοσφαιριστής να απαντήσει.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών πρέπει να θεωρείται τελειωμένη αφού ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία παζαρέματος και δεν θα το κάνει ούτε με τον Ανιέτε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το συμβόλαιο που είχε προταθεί στον Ισπανό ήταν της τάξης των 90.000€ μαζί με τα μπόνους, ποσό που δεν ικανοποίησε τον Αντόνιο Ανιέτε που αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις