Γ. Βαζάκας: «Περιμένω τουλάχιστον 10.000 κόσμο»

Ο Γιώργος Βαζάκας χαρακτήρισε την έλευση Γιαλιά ως το καλύτερο deal που έγινε ποτέ για τον ΑΟ Τρίκαλα, ζήτησε υπομονή από όλους στην ομάδα και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Ο νέος προπονητής των «κυανέρυθρων», μάλιστα, τόνισε ότι: «Η Ελευσίνα είχε 200 – 300 οπαδούς στα παιχνίδια και τώρα ο ΑΟΤ στα μεγάλα παιχνίδια περιμένω ότι θα έχει 10.000 ή και περισσότερους».

Αρχικά ο Βαζάκας είπε: «Ήταν το καλύτερο deal που έγινε ποτέ γι’ αυτή την πόλη, γι’ αυτή την ομάδα. Τότε δεν ανέβηκε άδικα στην Α’ Εθνική, τώρα ο ΑΟΤ θα είναι πολύ δυνατός και θα τον αγαπήσει ο κόσμος όπως τότε».

Για τοΑΝ θα γίνουν μεταγραφές: «Ανέλαβα την Ελευσίνα 17 Αυγούστου. Η ομάδα ήταν πλήρης και γι’ αυτό δεν έγιναν μεταγραφές. Θα μπορούσαν να έρθουν και εδώ ποδοσφαιριστές, αλλά οι θέσεις ήταν γεμάτες. Πέρα από καλή ομάδα θέλουμε και παιδιά από τα Τρίκαλα για να μη ματώνει η διοίκηση και να αγαπηθεί η ομάδα από τον κόσμο. Ο νομός θέλει παιδιά από εδώ και αυτό θα γίνει από του χρόνου».

Για τον στόχο ανόδου που έβαλε ο Γιαλιάς: «Η διοίκηση βάζει τους στόχους. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο με αλλαγή περιβάλλοντος για τους ποδοσφαιριστές. Η Ελευσίνα έπαιζε με 200-300 άτομα και στα μεγάλα ματς ο ΑΟΤ θεωρώ ότι θα έχει πάνω από 10.000. Να ταυτιστώ με τον πρόεδρο, αλλά θέλω υπομονή. Ξέρω ότι τα Τρίκαλα διψάνε για ποδόσφαιρο. Ο ΑΟΤ είναι ιδέα, αλλά χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Θα δουλέψω, θα δώσω και την ψυχή μου. Τον ΑΟΤ τον αγαπάω».

Για το αν έχουν κλειστεί φιλικά: «Βλέπετε ότι ο προγραμματισμός δεν πάει όπως πρέπει στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε ομάδες. Θα προσπαθήσω, ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και τότε τα Τρίκαλα να κερδίσουν όλα τα ματς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις