Πλατανιάς-ΟΦΗ 0-0: Πρώτη μάχη χωρίς… μπαλωθιά

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και ΟΦΗ για τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ, καθώς στα Περιβόλια έμειναν στο 0-0. Οι Χανιώτες ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να ισορροπεί στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και από κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Έτσι, το σε ποια ομάδα θα καταλήξει η τελευταία θέση της Super League θα κριθεί την Τετάρτη (22/5, 19:00) στο «Γεντί Κουλέ».

Με περισσότερη ένταση και ενέργεια ξεκίνησε το παιχνίδι-μπαράζ ο Πλατανιάς, αιφνιδιάζοντας τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι με το αγαπημένο τους 3-5-2 πίεζαν ψηλά και υποχρέωναν τους παίκτες του Χάιμε Βέρα να κάνουν πολλά λάθη και να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα. Στο 6’ ο Μπιανκόνι έκανε το σουτ, αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε. Ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 29’ ο Φερέιρα πέρασε δύο αντιπάλους του κι έκανε ένα σουτ, αλλά ο Γκοτ απέκρουσε. Στο 31’ ο Νίλι απάντησε με σουτ, αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 33’ με τον Νέιρα να κάνει το σουτ και τον Γκοτ να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να φτάσουν σε θέση βολής και να απειλήσουν. Ο ΟΦΗ ήταν πιο πιεστικός, αλλά η πρώτη καλή ευκαιρία του ήταν από ένα λάθος γύρισμα του Κόρτσταμ στον Γκοτ, με τον Γιακουμάκη να παρεμβαίνει και να κάνει την προβολή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε. Στο 70’ ο Πλατανιάς άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του Καραγκούνη το απέκρουσε ο Σωτηρίου, στέλνοντας τη μπάλα και στο δοκάρι. Στο 84’ ο ΟΦΗ ισοφάρισε τα… δοκάρια, με τον Παπάζογλου με κεφαλιά να σημαδεύει την δεξιά δοκό του Γκοτ. Άλλη καλή φάση δεν σημειώθηκε στο παιχνίδι, με το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Πλατανιάς: Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (86’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης (90+1’ Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Σάαντο, Παπανικολάου, Λουκίνας (65’ Καραγκούνης), Μπιανκόνι, Νίλι, Κόρτσταμ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Μπράουν, Νέιρα, Μεγιάδο, Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Ναμπί (75’ Νάστος), Βαζ (75’ Ντίνας), Σασί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις