“Δεν θα συρθούμε σε πολιτικά παιχνίδια”

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συνεχάρη το Αθλητικό Κολέγιο για την βράβευσή του ως πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ τοπικής κατηγορίας αλλά και για την κατάκτηση του βραβείου ήθους, λόγω του ότι δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα σε όλη την αγωνιστική περίοδο, εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης. Τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση συνεχάρη και προσωπικά ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, καθώς παρέστη στην εκδήλωση βράβευσής τους. Παράλληλα, τονίζεται πως αναφορές με σκοπό την διχόνοια στον σύλλογο δεν θα βρουν στόχο και διευκρινίζεται πως παρά τις προσπάθειες δεν θα υπάρξει εμπλοκή σε πολιτικά παιχνίδια. Τέλος, ο κ. Ιμεράι θα τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, σε συνέντευξη Τύπου εντός λίγων ημερών.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου συγχαίρει το Αθλητικό Κολέγιο του Συλλόγου για την βράβευσή του ως πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ αλλά και για το βραβείο ήθους της χρονιάς, ως η ομάδα που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση του τμήματος συνεχάρη και προσωπικά ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Ιμεράι, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση της βράβευσής τους.

Όσον αφορά τοποθετήσεις που στόχο έχουν να πλήξουν την ενότητα του τμήματος, τονίζουμε πως  δεν εμπλεκόμαστε και δεν θα εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδια, στα οποία κάποιοι εντέχνως προσπαθούν να μας αναμίξουν.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι, αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των καταστάσεων θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την ομάδα σε συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει σε λίγες μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις