Συνέντευξη Τύπου Βασάλο για ν’ ανακοινώσει τις αποφάσεις τις FIFA για την ΕΠΟ

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 09.30, ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA κ. Μπιορν Βάσαλο, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένου και του εκτελεστικού γραμματέα κ. Α. Δέδε, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Δ.Σ. της ΕΠΟ και σε αυτήν ο υπεύθυνος εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τοη «Ελληνικό ζήτημα» αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της FIFA.

Yπενθυμίζεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ διαβάστηκε επιστολή της γενικής γραμματέως της ΕΠΟ, Φάτμα Σαμούρα, που προϊδέαζε για την λήψη νέων μέτρων επειδή δεν σημειώθηκε ικανοποιητική πρόοδος σε τομείς όπως η καταπολέμηση της βίας και άλλοι.

Είναι πολύ πιθανό ο Μπιορν Βασάλο να ανακοινώσει τη συνέχιση της παραμονής του ειδικού εμπειρογνώμονα Πετρ Φούσεκ για ένα ακόμη χρόνο και πιθανόν με αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, το οποίον ο ίδιος είχε παρουσιάσει στους Έλληνες δημοσιογράφους στις 9/8/2017.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις