Ο Βασάλο ανακοίνωσε την παραμονή του Περέιρα για έναν ακόμα χρόνο στην ΚΕΔ

Παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, διεξάγεται αυτήν την ώρα η σύνεντευξη Τύπου το επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της FIFA, Mπιόρν Βασάλο, ο οποίος ανακοίνωσε την παραμονή των Περέιρα, Μαρίν και Λιντμπεργκ στην ΚΕΔ, του Πετρ Φούσεκ στην ΕΠΟ και της Επιτροπής Παρακολούθησης!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Βρισκόμαστε 2 χρόνια μετά, υπάρχει πρόοδος. Συζητήσαμε κυρίως διοικητικά θέματα και δυστυχώς το θέμα της βίας. Η ατζέντα παραμένει η ίδια,. Παρόλο που υπήρξε πρόοδος, υπάρχει αρκετός δρόμος», ήταν η πρώτη ατάκα του Μπιορν Βασάλο.

«Ελπίζουμε να τερματιστεί το τοξικό περιβάλλον από καποιους που είχαν αναλάβει τα πάντα. Παρόλα αυτά συναντάμε προκλήσεις που κάποιες δεν μπορέσαμε να λύσουμε. Αν οι πολιτικές είναι ορθές και δεν γίνεται κατάχρηση, όλα θα διορθωθούν».

«Δεν επεμβαίνουμε στα εσωτερικά ζητηματα παρόλο που υπήρχαν θέματα όπως ο τελικός του Κυπέλλου και η περίπτωση Τσαχειλίδη».

«Διαβάζουμε ότι θα μπει πρόεδρος πάνω από τον Γραμμένο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη για τις εξελίξεις αλλά να τους δώσουμε και έπαινο γι’ αυτά που έκαναν σε ένα τοξικό περιβάλλον».

«Σήμερα εστάλη μια επιστολή απο κα Σαμούρα. Τα τρία μέλη της ΚΕΔ παραμένουν μέχρι το τέλος, θα επεκταθούν για άλλον ένα χρόνο. Θα έχουν τη συνδρομή της ΦΙΦΑ για το VAR. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις