«Μάχη» ΟΦΗ-Πλατανιάς για μια θέση στη Σούπερ Λιγκ

Σήμερα θα γίνει γνωστή η 14η ομάδα που θα λάβει μέρος τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 19.00 θα αναμετρηθούν ΟΦΗ-Πλατανιάς με έπαθλο μια θέση στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στα Περιβόλια, την περασμένη Κυριακή, όπου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν έμειναν στο 0-0. Όποιος και να είναι ο νικητής σήμερα, το ποδόσφαιρο της Κρήτης θα έχει και τη νέα χρονιά εκπρόσωπο στη Σούπερ Λιγκ.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες, με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς να ακολουθεί και πάλι ένα μέρος της προπόνησης, αλλά αισθάνθηκε ξανά έντονους πόνους στον ορθό μηριαίο και για τον λόγο αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή.
Αντίθετα, ο Φελίπε Φερέιρα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό.

Αναλυτικά την 20μελη αποστολή του ΟΦΗ για τον «τελικό» με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

Από την πλευρά του ο Πλατανιάς θα μεταβεί στο Ηράκλειο με στόχο να κάνει την έκπληξη, καθώς ο ΟΦΗ θεωρείται και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, θα πάρει όλους τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι στην αποστολή και λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα ανακοινώσει την 18αδα. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις