ΑΕΚ: Δεν υπάρχει σε εξέλιξη διαπραγμάτευση για Αραούχο

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο παραμένει ψηλά στην ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει και παιχνίδι τακτικής με την Λας Πάλμας.

Και αρκετά δημοσιεύματα από Ισπανία επιμένουν να τονίζουν ότι η Ενωση συζητά με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά για τον Αργεντίνο επιθετικό.

Συγκεκριμένα το elgoldigital.com αναφέρει πως η ομάδα της Ισπανίας πρέπει απεγνωσμένα να πουλήσει παίκτες της, με τον Αραούχο να είναι μέσα στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της. Υπογραμμίζει μάλιστα πως η ισπανική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει ακόμα και το 40% των δικαιωμάτων του Αργεντινού. Και παράλληλα αποκαλύπτει παλαιότερη πρόταση της ΑΕΚ, η οποία είχε ζητήσει το 50% του Αραούχο έναντι 2 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια.

Το σημερινό δημοσίευμα των Ισπανών αναφέρει: «Πρέπει να προχωρήσει απεγνωσμένα σε πωλήσεις παικτών η Λας Πάλμας και είναι πάρα πολύ πιθανό να πωληθεί ο Αραούχο. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Η Λας Πάλμας έχει ξεκαθαρίσει ότι θα τον δώσει με μία καλή πρόταση, παρότι παραμένει σημαντικός για το σύλλογο. Η ΑΕΚ ως τώρα έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ειδικά με τη μορφή δανεισμού. Ξέρουν όμως ότι είναι πολύ περίπλοκη η αγορά του. Ετσι στη Λας Πάλμας εξετάζουν κάποιες φόρμουλες, ώστε να τον αφήσουν να αποχωρήσει. Μία απ’ αυτές είναι να πουληθεί το 40% των δικαιωμάτων του. Ενας άλλος δρόμος είναι να πωληθεί σε κάποιο… εξωτερικό πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ μπορεί να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ για το 50%».

Τι λέει η ΑΕΚ για Αραούχο
Ωστόσο, αυτό που ξεκαθάριζαν από την ΑΕΚ είναι πως για την ώρα δεν υφίσταται κανένα θέμα Αραούχο καθώς δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή της Ενωσης με την διοίκηση της Λας Πάλμας. Οπερ σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν έχει κάνει τώρα κάποια πρόταση για την απόκτηση του Αραούχο με οποιοδήποτε τρόπο. Ομως κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει το προσεχές διάστημα. Η ΑΕΚ πάντως σε κάθε περίπτωση αναζητά επιθετικό για την θέση του βασικού φορ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις