Έβαλαν… πλάτη οι πρώην παίκτες του Ηρακλή

Ο Ηρακλής είναι σε πολύ άσχημη θέση με τα οφειλόμενα, όμως βρίσκει στήριγμα στους ίδιους ποδοσφαιριστές που τους χρωστάει χρήματα!

Έντεκα ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο Ηρακλής χρωστάει χρήματα, βάζουν πλάτη για να αποφύγει η ομάδα την καταδικαστική ποινή της αφαίρεσης 33 βαθμών.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη ενέργεια από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση γίνεται για τους Ιντζόγλου, Αργυρόπουλο, Καρασαλίδη, Αγγελόπουλο, Βοσνακίδη, Γιαννίκογλου, Ηλιάδη, Μπαρέττα, Κυνηγόπουλο, Ρούσσο και Καραγκούνη.

Και οι έντεκα ποδοσφαιριστές έχουν παλιές οφειλές από τον «Γηραιό», τις οποίες προσπαθούν να εισπράξουν εδώ και πολύ μεγάλη διάστημα.

Μετά την προσφυγή τους στη δικαιοσύνη και τις πρώτες δικαιώσεις, όπου όμως δεν πήραν χρήματα κατέφυγαν και στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Μάλιστα οι αποφάσεις από τη συγκεκριμένη έδρα είναι τελεσίδικες και δεν παίρνουν άλλη έφεση.

Η δικαίωση των ποδοσφαιριστών είναι δεδομένη, όπως μάλιστα είναι δεδομένη και η επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε περίπτωση.

Με έντεκα ποδοσφαιριστές, η αφαίρεση συνολικά 33 βαθμών θα έβαζε… ταφόπλακα σε όλα τα σχέδια και τις βλέψεις της ομάδας.

Γι’ αυτό λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές έχοντας και τη νομική υποστήριξη, αλλά και τη συναίνεση του ΠΣΑΠ, ζήτησαν αναβολή της σημερινής εκδίκασης των υποθέσεών τους , ώστε να δώσουν χρόνο στον Ηρακλή να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να μπει στη Super League 2 του χρόνου.

Βέβαια αυτό το έκαναν, γιατί σε περίπτωση που μπει στη Super League 2, τότε θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα, οπότε θα μπορέσουν και οι ίδιοι να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

Έστω κι έτσι όμως είναι μία αξιέπαινη ενέργεια, αφού δεν είναι και ότι πιο σύνηθες να συμβαίνει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις