“Έσπασαν” καρδιές, στο 95′ ο ΟΦΗ έμεινε στη Σούπερ Λιγκ

Σε ένα ματς που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, σχετικά με την διακύμανσή του και τις συγκινήσεις που προσέφερε, και είχε μόνη παραφωνία τον διαιτητή Κομίνη, ο ΟΦΗ κατάφερε να… επιζήσει και να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με 3-2 του Πλατανιά στο «Θ. Βαρδινογιάννης».
Το γκολ που κράτησε τους Ηρακλειώτες στη μεγάλη κατηγορία ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, με τους Χανιώτες να έχουν ισοφαρίσει πριν από τέσσερα λεπτά και να έχουν… παγώσει το γήπεδο, με τον Παπανικολάου. Ωστόσο, ο Άγγλος φορ του ΟΦΗ κατάφερε να γίνει ο ήρωας της βραδιάς, χαρίζοντας στην ομάδα του την παραμονή μέσω της διαδικασίας των μπαράζ (σ.σ. 0-0 το πρώτο ματς).
Ο Γιώργος Κομίνης είχε… σερβίρει στην ομάδα του Χάιμε Βέρα το 1-0 με ένα πέναλτι που είδε μόνο αυτός αλλά ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 42’ με τον Τσαμούρη. Ο Γιακουμάκης, όμως, στο 69ο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να βάλει… φωτιά ξανά στις κερκίδες για το 2-1 του ΟΦΗ. Είχε ξεχάσει, όμως, πως έχει ήδη μία κίτρινη και στον πανηγυρισμό έβγαλε τη φανέλα του, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Παπανικολάου στις καθυστερήσεις αλλά ο Ναμπί στο φινάλε πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος και χάρισε την σωτηρία στους Ηρακλειώτες.
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (59’ Ναμπί), Βαζ, Νέιρα, Φερέιρα (59’ Ντίνας), Σάσι (46’ Γιακουμάκης)
Πλατανιάς: Γκοτ, Τσαμουρης, Ρουσσάκης (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κορτσαμ, Ουες, Ποζατζιδης (73’ Λουκίνας), Μποσετι (88’ Γκατσολάρι), Καραγκουνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκονι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις