Μαρινάκης: “Τα τελευταία χρόνια έχουμε χορτάσει εξυγίανση”

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1 FM” κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κόντρες με την κυβέρνηση και την οικογένεια Κόκκαλη στις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η δήλωση Μαρινάκη στα »Παραπολιτικά 90,1 FM»:

Για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με την οικογένεια Κόκκαλη: «Δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε προς τα έξω είναι τι παραλάβαμε το 2010. Οι ίδιοι, ο Πέτρος σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι το χρέος που παραλάβαμε από τον πατέρα του ήταν το διπλάσιο από του Κοσκωτά. Σημασία έχει ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά, να πάει καλά στην Ευρώπη και να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα λύνονται».

«Στήσατε αγώνα για να βγάλει 12.500 ή 15.000 ευρώ; Στήσατε το παιχνίδι με τη Βέροια;»: «Αυτά δεν τα λένε οι δικαστές και τα λέει ο κ. Τσίπρας στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το αν υπάρχει «παράγκα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σήμερα μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια είναι της εξυγίανσης. Έχουμε χορτάσει εξυγίανση».

Για την πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και τις επιθέσεις που δέχεται: «Αν με πει κάποιος χοντρό θα με πειράξει γιατί ξέρω ότι είμαι. Αλλά να με κατηγορούν για υπόθεση ναρκωτικών, που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, δεν με αγγίζει γιατί δεν έχω την παραμικρή σχέση. Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο βρέθηκαν αυτά τα απαίδευτα παιδιά να συνομιλούν και να διαπραγματεύονται τα πάντα. Αυτοί οι απίθανοι τύποι πανηγυρίζουν κιόλας. Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Αυτά μόνο εδώ γίνονται».

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Τράγκα για «ένα όνομα που γράφεται στα πρωτοσέλιδα και αρχίζει από «Β»: «Πήραμε πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό. Θα το δείτε όταν τον ανακοινώσουμε, μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις