Πρόταση σε Σκρτελ ο Ολυμπιακός, «ανοιχτό» για Μπεργκ, Εντουάρντο και Ματέο

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για να καλύψει τις βασικές του μεταγραφικές προτεραιότητες δεν σταματούν στην απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά.

Από την Τουρκία προκύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Μάρτιν Σκρτελ και περιμένουν την απάντηση του Σλοβάκου αμυντικού που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 34χρονος άσος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικών κλαμπ, αλλά και της Ρέιντζερς.

Σε ό,τι αφορά στον επιθετικό, κι ενώ το θέμα του Αχμέντ Χασάν παραμένει ανοιχτό με τον Ολυμπιακό να τηρεί στάση αναμονής και να μην δείχνει διάθεση να πληρώσει τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ-ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει στο προσκήνιο. Οι φήμες περί συμφωνίας του Σουηδού φορ με την Αλ Αχλί της Ντόχα δεν επιβεβαιώνονται και τα οικονομικά δεδομένα πλέον δεν απέχουν τόσο πολύ από αυτά για τα οποία θα συζητούσε με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός.

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Εντουάρντο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεχωρίσει τον 24χρονο Βραζιλιάνο άσο της Μπελενένσες για 8άρι, αλλά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να προσφέρει-σύμφωνα με τους Πορτογάλους-750.000 ευρώ συν δύο παίκτες για να τον αποκτήσει έχοντας τον πρώτο λόγο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία για την ενίσχυση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τη Λας Πάλμας για τον παίκτη που εντυπωσίασε φέτος με τη φανέλα του Άρη.

Τέλος, θέμα χρόνου είναι να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες με τον στόπερ Σεμέντο από τη Βιγιαρεάλ και με τον εξτρέμ Μπρούνο, που φέτος έπαιξε στον Ατρόμητο δανεικός από την αυστριακή Λιντς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις